Address: 4135 Lavista Rd. Suite #210 Lavista, GA

Phone: (404) 294-5100

Customer Service and Sales
Order Online

Promusic is a retail music store that carries all types of used and hard to find gear! Come check us out and see for yourself. Bring a trade in or if you have gear to sell bring it by. Click under USED to see our daily deals!

Penis is een vitaal orgaan van het meest complexe ontwerp! En het nemen van controle over deze eenheid in uw handen, moet u goed zijn om te vertegenwoordigen, wat het bestaat uit en hoe het werkt. Dan levert u uw man een zee van plezier.

Communicatieregeling

Penis bestaat uit drie lichamen, in de vorm van een cilinder die lijkt op. Lager – Sponsachtig lichaam (1), Het kost de urethra. Twee bovenste – Grotlichamen (2). Alle drie zijn doordrongen van bloedvaten, die wanneer enthousiast zijn met bloed, als gevolg van waaraan de penis toeneemt. Leer dat het seksuele orgel, elastisch en mobiel bedekt. Wanneer het toeneemt, strekt het uit volgens zijn grootte. En nerveuze eindes
het is niet meer dan op de huid van andere delen van het lichaam. Strijd daarom de kofferbak (hoewel het correcter is om ‘lichaam’) penis te zeggen, kun je ook van elk ander lichaam, om te strijken, kus, likken.
Hoofd (3) – de punt van de penis. Ze is letterlijk doordrongen van zenuwuiteinden en daarom erg gevoelig. Hier is het noodzakelijk om uiterst voorzichtig te zijn.
En als je man van aanraking schreeuwt, kan het een kreet van pijn zijn, en niet verrukking. Gewoon voor het geval. En als dat, handelt minder richtlijn.
Extreem vlees (4)

– Huidplooien, strakke kop. Het is mobiel en tijdens het plassen is enigszins uitgesteld, maar wanneer de penis wordt herleid, stelt het hoofd volledig bloot. Dit detail https://smpn1bulusukoharjo.sch.id/plus-grands-e-boutiques-a-legard-de-marchander/ van je man is misschien niet cialis beschikbaar: heel veel – van religieuze overwegingen of om medische redenen – maak de besnijdenis van extreem vlees.
Zij is in de regel het hoofd van de penis minder gevoelig dan het “ongesneden”, daarom hebben ze meer nodig
Tijd om orgasme te bereiken.
Maïs (5) – ringvormige vouw verbindt het hoofd met een lichaam van de penis. Hij is erg gevoelig – beschouw het als je probeert je man te beginnen. Caress (strijk, polijsten) Een garde kan het tot extase brengen.
Hoofdstel (6) – Stofstrip die extreem vlees met hoofd verbindt. Tijdens de erectie staat het geen extreem vlees toe om op de gelegde te gaan. Het is nerveuze uiteinden dan zelfs in het hoofd.
Urethra (7) – Kanaal waardoor urine wordt uitgezonden en het sperma wordt uitgeworpen. Het urethra-gat bevindt zich in het midden op de bovenkant van het hoofd. Vaak is het echter enkele millimeters uit het midden. En dit
Geen pathologie.