Address: 4135 Lavista Rd. Suite #210 Lavista, GA

Phone: (404) 294-5100

Customer Service and Sales
Order Online

Promusic is a retail music store that carries all types of used and hard to find gear! Come check us out and see for yourself. Bring a trade in or if you have gear to sell bring it by. Click under USED to see our daily deals!

Een ervaren minnaar kan overal op het lichaam van een vrouw veranderen in een krachtige erogene zone. Aanraken op sommige delen van het lichaam werkloos werken bijna met een partner. Welke punten op het lichaam van vrouwen wordt beschouwd als de meest opwindende, uitgelegd door experts op het gebied van seks en menselijke psychologie.

Een van de meest erogene vrouwenzones – lippen en mond. Zachte of gepassioneerde kusjes – de eerste stappen naar het sekseermiddel.

Waarom mond en lippen worden beschouwd als een erogene zone bij vrouwen? Lippen – het krachtigste centrum van plezier. Dr. Harrander van de Yasey legt uit dat de aanraking van lippen de ketting van zenuwreacties in de hersenen veroorzaakt, die geassocieerd zijn met de afgifte van dopamine, oxytocine en enkele andere neurochemische stoffen. Hierdoor ontstaat een cascade van heldere emoties in het lichaam van een vrouw.

Het aanraken van een partner aan de lippen prikkelt een vrouw. Er wordt aangenomen dat de interactie met de lippen en de taal van de partner de passie op het onderbewuste niveau ontwaakt, levert een fysiek en psychologisch plezier van een vrouw.

Solshing: wat is het

, regels en advies

Een andere zone die een enorm aantal zenuwuiteinden heeft – nek. In het oude Japan werd de achterkant van de nek beschouwd als de meest erogene vrouwenzone. Japanse vrouwen gesloten met haar deze plek van iedereen behalve haar man.

Hoe de erogene vrouwelijke zone op de nek werkt? Afhankelijk van de aard van de aanrakingen, kan een vrouw een andere opwinding ervaren of helemaal niet testen. Raak de nektips langzaam aan. Het is niet nodig om te haasten, omdat met snelle, scherpe of snelle strelen, de hersenen geen tijd hebben om plezier te realiseren en te repareren.

Wanneer een man langzaam aanraakt of langzaam het gebied van de ruggengraat kust, neemt de eroticiteit van de aanraking geleidelijk toe en leidt er een vrouw naar opwinding op toenemende. De nek aanraken, zal natuurlijk de partner niet naar een pre-jumperstatus brengen, maar zo’n genegenheid geeft haar aangename sensaties die de opkomende passie zullen versterken.

Hoe seks uit te breiden en de duur ervan te verhogen

In de gezaghebbende editie van WebMD beschrijft het effect van het combineren van nekhals met kussen op de lippen. Begin je streling van de zijkant van de nek en ga dan naar de erogene zone op de achterkant van het hoofd.

Tepels

Tepels, zoals hun arol, hebben veel zenuwuiteinden. Het verandert ze in een bron van seksueel plezier. Vanwege de hoge dichtheid van zenuwuiteinden worden de tepels achterdochtig om aan te raken.

Hoe de erogene vrouwelijke nippelzone werkt? Paging, aai een tepel, lichte oxidatie of zuiglanceringen in de cortex van de hersenen dezelfde zone als de stimulatie van de clitoris of vagina.

Doctor of Medicine Dan Brennan in WebMD Publishing schrijft dat sommige vrouwen uit games met tepels niet alleen opwinding kunnen ervaren, maar ook orgasme.

Seks elke dag – voordeel of schade?

Spelen met tepels kan niet alleen met handen of mond. Speciale klemmen worden gebruikt om de sensaties te verbeteren. Carries kunnen verschillen in de intensiteit, om zacht of assertief te zijn, inclusief zachte aanraking of compressie, wrijvende tepels. Weergave van het oog en het niveau van comfortabele stimulatie is anders voor elke vrouw.

Women’s Erogene Zones: Pixabay

Zitvlak

Voor een groot aantal vrouwen zijn de billen een krachtige erogene zone. Waar gevoelige punten in de erogene zone van de vrouwen van de bil? Plezier kan op dergelijke plaatsen raken:

 1. Het begin van een tussenvogelaar. Hier is een klein gat, waarvan er een afraking veroorzaakt, veroorzaakt opwinding.
 2. In een paar centimeters van de gekartelde groef (aan beide zijden).
 3. 1,5-2 cm aan beide zijden van het stuitbeen.
 4. Extern bovenste kwadrant (gebied waar injecties zijn gemaakt).

Geslacht na de bevalling: 3 redenen voor verlies van libido en wat eraan te doen?

Doctor of Philosophical Sciences, Professor Andrei Sazis in het boek “Functionele dames sexopathologie” legt uit dat kussen, strelen, klap, streelde de billen de opwindende en aangename sensaties van een vrouw veroorzaken. Sommigen zijn niet betaalbaar, maar het gebruik van kracht van variërende mate, bijvoorbeeld, een scherpe compressie van de hand van bessen of harde klaps.

Zoals vertoonde onderzoek van gezonde, manipulatie met billen:

 • bracht positieve emoties, het plezier van 44% van de vrouwen;
 • veroorzaakte scherpe seksuele opwinding in 15% van de respondenten;
 • 34% van de vrouwen van 400 respondenten ervoer negatieve emoties.

Zodat de vrouw genoot van de stimulatie van de billen, probeer verschillende soorten streling en hun intensiteit. Volg haar reactie zorgvuldig: het lichaam zal je precies vertellen wat voor soort

aanraking of klaps een vrouw plezier geven.

Innerlijke en achterdijen

Hoe angst te overwinnen en waarom we bang zijn

Op het binnen- en achteroppervlak van de heupen van vrouwen zijn grote nerveuze knooppunten. Dunne zachte huid, de overvloed aan zenuwuiteinden en nabijheid van de genitale organen maken deze zones gevoelig voor liefdevol, kussen, kneden. Soms is het genoeg om te besteden aan de binnenste of achterkant van de heupen op de binnen of achterkant van de www.kamagra.startbewijs.nl/ dijen.

Er wordt aangenomen dat de gevoeligheid op de heupen veel sterker is dan op de billen of de buik. Hoe de erogene vrouwelijke zone in de heupen te strelen? Vaker, meisjes geven de voorkeur aan eenvoudige, aanhankelijke bijlagen. Het is belangrijk dat de opwinding niet in teek is gegaan. Raak je lippen aan, besteed je vingers. Start je oog van de knie, bewegen langzaam omhoog. Het bikini-gebied bereiken, ga langzaam terug.

Clitoris

Hoeveel seksueel duurt en wat de duur van invloed is

Clitoris – de meest erogene zone bij vrouwen. Dit complexe orgaan omvat erectiele lichamen (gepaarde lichamen en gepaarde bollen die eindigen met benen) en het hoofd van de clitoris. Als schrijft in publicatie PubMed Professor Urology Helen over&# 39; Connell, hoofd – het enige zichtbare deel van de clitoris. Het heeft een enorm aantal nerveus vasculaire balken.

Women’s Erogene Zones: Pixabay

Hoe een erogene vrouwelijke zone clitoris te stimuleren? Technici die idealiter naar een vrouw zouden komen, bestaan ​​niet. Sommigen zijn opgewonden van de longen, nauwelijks pakkende aanraking, andere vereiste intensieve streling.

Gebruik smeermiddelen, smeermiddelen. Experimenteer, volg de reactie van de partner. Wanneer je begrijpt welke acties haar plezier geven, blijf dansen op de plaats en met dezelfde intensiteit. De meest aangename gevoel van een vrouw brengt de clitoris-stimulatie met lippen en tong.

Erogene punten van een man die moeten weten

Vraag een partner, waar en hoe het aangenamer is. Een vrouw kan zijn hand op de borstel van mannen plaatsen en hem laten zien met welke amplitude en intensiteit moeten handelen.

Tegelijkertijd heeft niet iedereen een stimulering van de clitoris nodig om een ​​orgasme te bereiken. Een groep wetenschappers onder leiding van professor Debbie Herbenik kwam erachter dat:

 • 36,6% van de vrouwen ervaart geen orgasme zonder stimulering van de clitoris;
 • 36% van de stimulering van de vrouwen van de clitoris voor plezier is niet nodig, maar wanneer het is, is het orgasme helderder;
 • 18,4% van de vrouwen hoeft de clitoris niet te stimuleren om orgasme te bereiken.

Elke vrouw is uniek, zoals haar erogene zones. Dames kunnen excite ervaren uit het oor, voeten, vingers, slagen in de patratisering of elleboogdepressie. Kijkend de meest gevoelige plaatsen, vertel Partner, wat Caress en waar het het maximale plezier brengt. Maak een geschikte sfeer, geef tederheid, aandacht, liefde en elke aanraking zal fantastisch plezier brengen.

Seksoloog belde 3 manieren om plezier in bed te verlengen

Aandacht! Materiaal is slechts een inleidend karakter. Neem geen toevlucht tot de behandelmethoden die erin worden beschreven zonder voorafgaande consult met de dokter.

Literatuur:

 1. Sazes B.EN., Anisimova 3.E., Lubih S.MET. Functionele vrouwen sexopathologie – Perm: herdruk LLP, 1994. – 272 S.
 2. Dan Brennan. Wat is tepel spelen? // WebMD. – 2021. – JUNI.
 3. Debby Herbenick, Tsung-Chieh (Jane) Fu, Jennifer Akter, Stephanie A. Sanders, Brian Dodge. Dames&# 39; s ervaringen met genitale aanraking, seksuele genoegen en orgasme: resultaten van een u.S. Waarschijnlijkheidssteek van vrouwen van 18 tot 94 // Taylor & Francis. – 2017. – augustus. – MET. 201-212.
 4. Harinder Jaseja. De neurofysiologische basis van oorsprong en evolutie van romantische kus in mensen // WebMedCentral. – 2012. – № 3 (10). – Oktober.
 5. Hayley Krischer. 7 Geweldige erogene zones // WebMD.
 6. Helen E. O&# 39; Connell, Kalavampara v. Sanjeevan, John M. Hutson. Anatomie van de clitoris // pubmed. – 2005. – № 174 (4). – Oktober.

Seks na een lange pauze: tips voor vrouwen en mannen

Auteur: Kandidaat van medische wetenschap Anna Ivanovna Tikhomirova

Recensent: Kandidaat van Medische Wetenschappen, Professor Ivan Georgievich Maksakov